Bij ManchetknopenOnline.NL kan je je manchetknopen laten graveren met initialen, logo, een mooie quote of andere gewenste tekst. 

Of het nu met je eigen initialen is of bijvoorbeeld je familiewapen, het geeft altijd een zeer bijzonder en exclusief resultaat. Onze gravures worden met de hand in diamant en in laser gravure gemaakt. Voor logo's en afbeeldingen wordt door onze designer een artwork gemaakt zodat je altijd het beste eindresultaat krijgt. Heb je manchetknopen nodig voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk en denk je aan meerdere aantallen? Dan zal onze BusinessDesk een scherpe offerte toesturen. De levertijd is standaard 5 werkdagen maar mocht je ze eerder willen ontvangen kan jouw bestelling ook met spoed worden gemaakt en zelfs met gegarandeerde levering op de volgende werkdag. Laat ons weten welke ideeën jij hebt voor je gravure, wij helpen je graag bij het realiseren van jouw unieke set manchetknopen!

De manchetknopen worden standaard verpakt in een luxe doosje en met track en trace code verstuurd zodat je altijd op de hoogte blijft van de status. Kortom, voor een zeer bijzonder, uniek en persoonlijke set manchetknopen ben je bij ons aan het goede adres.